Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

RAYSISTANT

RAYSISTANT MAKEUP FRA SOLPLEJE BRANDET AUSTRALIAN GOLD ER DESIGNET TIL DEN MODERNE, DYNAMISKE OG ELEGANTE KVINDE.

Langtidsholdbare, vandfaste/resistente formler, beriget med nærende ingredienser og UV-beskyttelse fremhæver og bevarer skønhed uanset anledning.

De 7 trendprodukter omfatter mascara, eyeliner, øjenskygge, øjenbrynstusch, øjenblyant, bronzepudder og lipgloss, suppleret med en eksklusiv pudderbørste og dual-action makeupfjerner til øjne og læber.

Raysistant-kollektionen er moderne, frisk, vegansk, i tråd med de nyeste modetrends og tilpasser sig flere forskellige hudtyper og toner.

Raysistant-makeupserien garanterer høj kvalitet, vandfast og langtidsholdbar kosmetik med ekstra UV-beskyttelse og komplimenterer din huds naturlige glød og skønhed.


De smukke makeupprodukter fra Raysistant kan anvendes hver dag året rundt. Makeupseriens forskellige produkter indeholder vitaminer og næringsstoffer, som giver pleje og beskyttelse, og er desuden formuleret med ekstra holdbare, vandfaste egenskaber, som forlænger holdbarheden og beskyttelsen i solen – både på stranden, på ferien og i byen.

Seriens forskellige produkter omfatter mascara (både vandfast og ikke vandfast-version), vandresistent eyeliner, vandfast øjenskygge, vandfast øjenbrynstusch, vandfast øjenblyant, lipgloss SPF15, bronzepudder SPF30 og SPF50, som påføres perfekt med en eksklusiv børste, og en bi-phase-makeupfjerner til øjnene og læberne.

Sorter efter
Vis per side
AGRYEYEBR002

RAYSISTANT Adorably Eyeshadow

ADORABLY EYESHADOW – WATER RESISTANT 3,5 g Den matte øjenskyggestift i hasselbrun matcher alle hudtoner perfekt. Stiften er ekstrem nem at anvende og giver uendelige muligheder for at skabe et personligt finish af forskellige nuancer. Dens cremede tekstur påføres øjenlågene og tørrer hurtigt, hvilket sikrer en ekstra langvarig forsegling, der er modstandsdygtig over for vand, sved og tårer. Øjenlægetestet, langvarig holdbarhed.
279 DKK
AGRYEYEBR004

Liquid Eyeshadow Sparkling Taupe 4 ml.

Liquid Eyeshadow Sparkling Taupe 4 ml. Innovativ, flydende øjenskygge i en varm taupe nuance, der giver intensitet og dybde til blikket. Den revolutionerende selvfikserende tekstur tilpasser sig perfekt til øjenlågenes bevægelser. Den sarte rene pigmentering med modulopbygget dækning gør, at denne øjenskygge kan bruges enten alene eller i kombination med andre produkter. Det giver et endeløst spil med lys og skygger. Sådan påføres Liquid Eyeshadow Fordel produktet på øjenlåg med fingerspidserne og blend det ved at dubbe og smøre. Du kan også påføre Liquid Eyeshadow med Raysistant Eyeshadow Brush, ved at duppe og blende med jævne bevægelser. Tips: Påfør Taupe på øjenlåg og blend i globelinjen og træk med ned langs den nederste vippekant for dybde og intensitet.
279 DKK
AGRYEYEBR003

Liquid Eyeshadow Glowing Pearl 4 ml.

Liquid Eyeshadow Glowing Pearl 4 ml. Innovativ, flydende øjenskygge med en ekstra glitter-finish og lys, opal nuance, der åbner øjnene. Den revolutionerende selvfikserende tekstur tilpasser sig perfekt til øjenlågenes bevægelser. Den sarte rene pigmentering med modulopbygget dækning gør, at denne øjenskygge kan bruges enten alene eller i kombination med andre produkter. Det giver et endeløst spil med lys og skygger. Sådan påføres Liquid Eyeshadow Fordel produktet på øjenlåg med fingerspidserne og blend det ved at dubbe og smøre. Du kan også påføre Liquid Eyeshadow med Raysistant Eyeshadow Brush, ved at duppe og blende med jævne bevægelser. Tips: Påfør Glowing Pearl på det inderste af øjenkrogen og midten af øjenlåget for at ”åbne øjet” eller få dem til at synes større
279 DKK
AGRYBLU002

Peach Creamy Blush

Peach Creamy Blush 4,5 ml. Raysistant Peach Creamy Blush er en lækker cremet blush, ideel til hud med varme og solkyssede undertoner. Den ferskenlyserøde nuance med koralfarvede toner sublimerer en solbrun teint og giver en fantastisk farve og udstråling. Perfekt efter ferie og sammen med din selvbruner. Den satin-finish cremede konsistens er en perfekt balance mellem skinnende og mat. Du bil opleve at kinderne får et øjeblikkeligt sundt og naturligt udseende. Creamy Blush er nem at anvende med enten fingerspidserne eller med en børste, og den kan bruges over hele ansigtet: Kinder, øjne og læber inkluderet. Sådan påføres Raysistant Creamy Blush: Fordel produktet på kinder og kindben med fingerspidserne og blend det ved at dubbe og smøre. Du kan også påføre med pensel, ved at duppe på og blende med jævne bevægelser. Tips: Brug Creamy Blush som en 3 i 1 makeup og påfør både på øjenlåg, læber og kinder. PRO-Tips af Marina Magoni, Italiensk make-up artist Blush er en grundlæggende allieret til ansigtet, da den udfører en korrigerende og volumengivende effekt. Sådan bruger du blush på den bedste måde: Et smil fremhæver kinder og kindben og skaber en slags cylinder. Korriger bredde: Påfør din blush direkte på æblekinderne og blend den derefter lidt udad. Korriger længde: Påfør blushen startende fra den yderste del af kindbenene lige under tindingen, blend ved at bevæge dig mod midten af ansigtet, stop ved pupillen.
299 DKK
AGRYBLU001

Rose Creamy Blush

Rose Creamy Blush 4,5 ml. Raysistant Rose Creamy Blush er en lækker cremet blush ideel til hud med kolde og blålige undertoner. Rosewood-farven er kombineret med fuchsia-blomstens lilla toner og giver ansigtet en mere naturlig og frisk glød. Den satin-finish cremede konsistens er en perfekt balance mellem skinnende og mat. Du bil opleve at kinderne får et øjeblikkeligt sundt og naturligt udseende. Creamy Blush er nem at anvende med enten fingerspidserne eller med en børste, og den kan bruges over hele ansigtet: Kinder, øjne og læber inkluderet. Sådan påføres Raysistant Creamy Blush: Fordel produktet på kinder og kindben med fingerspidserne og blend det ved at dubbe og smøre. Du kan også påføre med pensel, ved at duppe på og blende med jævne bevægelser. Tips: Brug Creamy Blush som en 3 i 1 makeup og påfør både på øjenlåg, læber og kinder. PRO-Tips af Marina Magoni, Italiensk make-up artist Blush er en grundlæggende allieret til ansigtet, da den udfører en korrigerende og volumengivende effekt. Sådan bruger du blush på den bedste måde: Et smil fremhæver kinder og kindben og skaber en slags cylinder. Korriger bredde: Påfør din blush direkte på æblekinderne og blend den derefter lidt udad. Korriger længde: Påfør blushen startende fra den yderste del af kindbenene lige under tindingen, blend ved at bevæge dig mod midten af ansigtet, stop ved pupillen.
299 DKK
AGRYTER001

RAYSISTANT BRONZING POWDER SPF50

BRONZING POWDER SPF 50 17 g – BRONZING Bronzepudder med en effektiv udjævningsegenskab, kendetegnet ved en lysende og naturlig bronzefinish. Den lette pudder er meget nem at påføre, og infusion af solfilter garanterer en beskyttelsesfaktor SPF 50, som gør denne bronzepudder velegnet til en dag i solen.
469 DKK