Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

True Delight

TD™ True Delight’s filosofi er enkel:
 
Enkle formulerede cremer – fyldt med aktive ingredienser, færre komponenter, og ingen hjælpestoffer.
Bygger på naturlige ingredienser – lavet af økologiske og ædle råvarer; blomstervand, vegetabilske olier, bivoks, sukker og æteriske    olier.
Ingen dyreforsøg overhovedet.
Elegant og eksklusivt emballage – men med økologi, økonomi og miljøet i tankerne.

 

Nature & Progrès

TD™- True Delight har det meget anerkendte europæiske “Nature & Progrès” mærke – garanti for de reneste og de bedste råvarer.
Laboratoriet hvor True Delight™ produkterne fremstilles i Frankrig, er det eneste, som tilbyder “Nature & Progrès” etiketten, som er den mest kritiske og krævende mærkning, når det kommer til økologisk hudpleje.
Nature et Progrès er en fransk sammenslutning af forbrugere, landmænd og økologiske kosmetik producenter, der har til formål at fremme økologisk landbrug, respekten for biodiversitet og landbrugs traditioner.


”Nature & Progrès” mærket garanterer:

- Alle ingredienser er fra økologisk landbrug eller bæredygtigt høstet
- Alle processer (herunder høst-, udvindingsmetoder mv.) er miljøvenlige.
- Bionedbrydelig eller genanvendelig emballage
- Ingen parfumer eller syntetiske farvestoffer
- Ingen syntetiske konserveringsmidler (såsom parabener eller phenoxyethanol)
- Ingen GMO (genetisk modificerede organismer) og ingen petrokemikalier (paraffin, silikone, PEG)
- Ingen dyreforsøg overhovedet.
- Kun animalske biprodukter, der ikke direkte vedrører dyrs liv, og hvis brug ikke påvirker den økologiske balance, kan bruges (bivoks, honning, mælk osv.).

Sorter efter
980799

TD Vanich Line Créme 50ml

Hudtype: V’VANISH kan bruges af alle også den sarte hud. Beskrivelse: Alle V’Vanish produkter er lavet med en høj koncentration (15%) af honning, og med et af de naturlige blegemidler arbutin. Den depigmenterende effekt af arbutin arbejder sammen med enzymet tyrosinase. Arbutin er glykosider af hydroquinon der er naturligt forekommende og som har en blegende virkning af huden uden uønskede bivirkninger. Anvendelse: Påfør dagligt, morgen og aften på den rene og tørre hud.
495 DKK
980812

TD Vanish clarifying Face Scrub

En ekstra blid ansigtsscrub, der giver en nænsom mekanisk peeling af huden og udjævner hudfarven.. Efterlader huden med en ensartet og frisk glød. Beskrivelse: Fersken, æble og hindbær ekstrakt har en naturlig blegende effekt på huden, samtidig med at de tilfører optimal fugt til huden. Arbutin har en hæmmende virkning af tyrosinasen, og øger den naturlige eksfoliering af huden. Anvendelse: Anvendes to gange ugentligt, massér peeling på en fugtet hud. Lad sidde og virke i ca. 5 min. og skyld af med vand.
369 DKK
980806

TD Vanish Line Mask 50ml

Masken til den urene og/eller tørre hud. Den perfekte maske til dehydreret og uren hud. God mod pigmentering og ujævn hudtone. V´Vanish masken indeholder ler, der obsorberer urenheder i porerne, men uden at udtørre huden. Indhold: Økologisk sheabutter, økologisk aloe vera og glycerin der alle skaber balance i din hud.
365 DKK
980803

TD Anti Wrinkle eye contour 30ml

Beskrivelse: Denne hurtig absorberende, ikke fedtende, alkoholfri gel virker både fugtgivende og udglattende på den sarte hud omkring øjnene. Aktive ingredienser: Grundet det høje indhold af kaffeekstrakt, stimulerer den mikrocirkulationen og hjælper med at reducere mørke rander. De fugtgivende egenskaber kommer fra sheabutter som virker blødgørende på huden og minimerer rynker og fine linjer. Anvendelse: Påføres dagligt, morgen og aften på den rene og tørre hud omkring øjnene, ved at duppe let med fingerspidserne.
520 DKK