Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Webshop

Sorter efter
DERMASÆT

2 Dermaroller/5 ampuller

Brug dermaroller (bedst om aftenen) 2-3 gange om ugen - rul 4 gange i hver retning, lodret og vandret, ikke på skrå og løft dermarolleren mellem strøgene. Brug aldrig mere end 0,50 mm nåle til hjemmebrug. Husk at din dermaroller er personlig og skal afrenses efter brug med klorhexidin eller kogende vand og lufttørre. Vi tilbyder dermaroller i to udgaver til hjemmebehandling, 0,50 mm til ansigt, hals og decolte, og 0,25 mm til øjenomgivelserne.
627 DKK
AMPULLA

1 Sæt Dermaroller

399 DKK
AMPULLAB

Hyaluron ampuller 5 stk

229 DKK
980762

Safe Sun Self Tan Lotion

En lækker selvbruner lotion, som giver en flot naturlig farve og glød til både ansigt og krop. Jo oftere man anvender denne selvbruner jo dybere glød får huden. Lotionen er oliefri og er beriget med ingredienser, som er med til at nære og fugte huden. Lugtfri. Det bedste resultat får du ved at bruge PANDHY’S™ Sparoma bade- og massage salt på hele kroppen inden brug, så alle de døde hudceller er væk. Husk altid at vaske hænderne grundigt efter påføringen.
259 DKK
980812

TD Vanish clarifying Face Scrub

En ekstra blid ansigtsscrub, der giver en nænsom mekanisk peeling af huden og udjævner hudfarven.. Efterlader huden med en ensartet og frisk glød. Beskrivelse: Fersken, æble og hindbær ekstrakt har en naturlig blegende effekt på huden, samtidig med at de tilfører optimal fugt til huden. Arbutin har en hæmmende virkning af tyrosinasen, og øger den naturlige eksfoliering af huden. Anvendelse: Anvendes to gange ugentligt, massér peeling på en fugtet hud. Lad sidde og virke i ca. 5 min. og skyld af med vand.
369 DKK
980806

TD Vanish Line Mask 50ml

Masken til den urene og/eller tørre hud. Den perfekte maske til dehydreret og uren hud. God mod pigmentering og ujævn hudtone. V´Vanish masken indeholder ler, der obsorberer urenheder i porerne, men uden at udtørre huden. Indhold: Økologisk sheabutter, økologisk aloe vera og glycerin der alle skaber balance i din hud.
365 DKK
980803

TD Anti Wrinkle eye contour 30ml

Beskrivelse: Denne hurtig absorberende, ikke fedtende, alkoholfri gel virker både fugtgivende og udglattende på den sarte hud omkring øjnene. Aktive ingredienser: Grundet det høje indhold af kaffeekstrakt, stimulerer den mikrocirkulationen og hjælper med at reducere mørke rander. De fugtgivende egenskaber kommer fra sheabutter som virker blødgørende på huden og minimerer rynker og fine linjer. Anvendelse: Påføres dagligt, morgen og aften på den rene og tørre hud omkring øjnene, ved at duppe let med fingerspidserne.
520 DKK
980713

Miraculum

249 DKK
MASCARA

MarieChristine Perfekt Mascara

- Sort mascara med hyaluron. - Giver lange, tykke, buede og smidige vipper i et fyldigt look - Børste med mange små hår, der fanger selv de helt nye små øjenhår - PEG og parfumefri (både dermatologisk og oftalmologisk testet) - Velegnet til kunstige vipper, da olieindholdet er lavt og den derfor ikke opløser limen
200 DKK
ACTIVITA SÆT

Acti-vita sæt, Serum, Eye og Dagcreme.

Vores Botox på flaske pakke
1.298 DKK
5700002061638

EyeZone Conditioner Serum

260 DKK
5701629015301

Beauty Bear TAN

Få og behold din flotte sommerglød med dette kosttilskud, som kan hjælpe dig med lettere at få farve af solens stråler.
249 DKK
5701629015202

Beauty Bear Nail Vitamins

Vingummier som erstatning til piller og tabletter er blevet populære. De er super velegnede til dem der eks. ikke er vilde med at sluge piller, eller slet ikke kan. Beauty Bear NAIL Gummies er udviklet med næringsstoffer der giver styrker til dine negle og vedligeholder dem. Nail Gummies indeholder bla. vitamin B6 og B12 og agerpadderokke som er gode og nærende for neglene. Nail Gummi Vitamins er veganske og uden hunstig smag og farvestoffer.
249 DKK
5700002061676

Eyelash Growth Serum 2ml

Få dine drømme vipper med vippeserum fra Sanzi Beauty - længere, fyldigere og stærkere vipper. Beskrivelse: Sanzi Beauty vippeserum er helt unik, da den indeholder ingredienser der oprindeligt har afsæt i øjenmedicin, men der nu er meget anvendt og godkendt til kosmetisk brug. Sanzi Beauty vippeserum indeholder også SymPeptider, der har dokumenteret effekt på væksten af øjenvippehår. Anvendelse: Ved at benytte denne vippeserum fra Sanzi Beauty vil du typisk efter 6-8 uger kunne se en markant forskel på dine vipper. Maks resultat, vil du opnå ved uge 12-16. Fordelen ved den er, at den ikke svier ved påførelse
290 DKK
5700002061621

Eyebrow Enhancing Serum

Giver fyldigere og stærkere bryn Sanzi Beauty eyebrow enhancing serum er til dig, som ønsker en øjenbryn serum, der giver fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i Sanzi Beauty’s special udviklede formel, giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat. Ved at smøre bryn serum på øjenbrynene én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere. Fyldigere & stækere bryn Rig på peptider og antioxidanter Gode resultater i test Svier ikke ved påførsel Tilsat nærende olie Hormonfri Fri for parabener Ikke tilsat kunstig parfume *Resultat kan variere fra person til person Sanzi Beauty eyebrow enhancing serum er simpel og let at anvende, du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på øjenbrynene en til to gange dagligt. Vi anbefaler, at du smører serummet på dine øjenbryn både morgen og aften, for at opnå maksimal effekt. De første forandringer af øjenbrynene ses oftest efter 8-10 uger, og det maksimale resultat af øjenbrynene opnås typisk efter 16 uger.
490 DKK
4041069012142

SOS Pore Reducer

Denne SOS creme bekæmper specifikt urenheder og minimerer synligt porernes størrelse - specielt i T-zonen. Irritation af huden og rødme reduceres. Til alle hudtyper. Dermatologisk testet.
220 DKK
4041069019042

ProBeActive Peeling Enzymatique Peeling

ProBeActive Activating Enzymatic Peeling Aktiv, enzym peeling til at regenerere de øvre hudlag. Peelingen går ind og fjerner døde hudceller og overskydende olie på huden. Huden bliver renere, klarere og friskere og er perfekt forberedt til intens pleje. Anvendelse: Brug den en til to gange om ugen. Brug en mængde der svarer til en hasselnød størrelse. og fordel det over hele ansigtet. Lad det virke i 1 til 3 minutter. Vask ansigtet grundigt af med varmt vand efterfølgende.
365 DKK
4041069010872

Neck Treatment ProCGen

Acti-Vita Neck Treatment ProCGen Denne ikke-olieholdige hud og decolleté creme giver huden vitalitet og elasticitet. ProCGen-komplekset forynder hudens profil og nærende olier giver glathed og blødhed. Tidlig aldring af hudens områder i nakken forhindres optimalt. Til tør og krævende hud. Dermatologisk testet.
430 DKK
4041069015037

Refreshing Face Tonic

Denne alkoholfrie skintonic renser og matterer huden effektivt. Forhøjet talgproduktion reduceres, urenheder fjernes og huden klares op. Til alle hudtyper. Som alle andre af Monteils produkter er denne skønne tonic dermatologisk testet.
279 DKK
4041069035028

MONTEIL Bel été Eau de Parfum

En feminin duft der fortryller og dufter af sommer. Duft noter: Æble, jasmin og cedar træ.
398 DKK
4041069034021

MONTEIL Le nouveau eau de parfum 30 ml

Le Nouveau Eau De Parfum 30 ml. Maria Montell´s yndlings duft En duft der er ekstravagant, sensuel og blid på samme tid. Dufter af Bernstein rose og cedertræ. Har forførende noter af hvide blomster og vanilje.
398 DKK
4041069014726

SOLUTIONS SOS Serum

Serumet understøtter regenereringsprocesserne, især fra skader og forbrændinger; det understøtter normaliseringsprocesser for psoriasis og atopisk dermatitis. Anvendelse: Bryd glasampullen. Massér serum i ansigtet, halsen og décolleté om morgenen og / eller aftenen efter afensning. Anvend derefter din sædvanlige pleje.
179 DKK
4041069015006

Deep Cleansing Lotion

Denne effektive, men blide renselotion fjerner snavs og forurening fra huden uden at udtørre. Selv vandfast makeup omkring de sarte øjenomgivelser kan fjernes med denne blide lotion. Cellefornyelsen stimuleres og beskytter huden mod frie radikaler. Huden bliver ren, frisk og klar. Til alle hudtyper. Dermatologisk testet. Anvendelse: Påfør rigeligt til ansigt og hals, massér blidt og skyl med lunken vand.
279 DKK
4041069021045

FEEL SATIN Lift Sensation Eye Serum

Dette specialudviklede serum til det sarte øjenparti køler, opfrisker og udglatter øjeblikkeligt øjenområdet. Huden bliver optimalt forsynet med essentielle næringsstoffer og stimulerer dermed dannelsen af kollagen og elastin, samt giver intensiv og dybdevirkende fugt, der på samme tid beskytter mod ydre miljøpåvirkninger. Mørke rander, hævelser og linjer reduceres og mildnes. Påfør øjeserum hver morgen og aften på det rensede øjeområde. Flaske med metalapplikatoren forstærker de kølende fornemmelse.
399 DKK
4041069021052

FEEL SATIN Lift Sensation Serum

Dette silkeagtige serum sikrer reduktion af rynker i dybden, gennem kraften i de koncentrerede aktive ingredienser. Det nye hudkompleks giver intensiv fugt, forsyner huden med næringsstoffer og beskytter mod miljøpåvirkninger. Hudstrukturen forfines, udjævnes og "plumpes" op. Den ideelle koncentration af aktive ingredienser giver en symbiotisk effekt i de forskellige hudlag på samme tid. Påfør en lille mængde på ansigtet, hals og décollte morgen og aften efter afrensning under din dag/nat creme Please select the address you want to ship from
299 DKK 399 DKK
4041069014771

Elixir 4 way Hyaluronic Eye Pads (6 STK)

ndeholder 6 pakker Hyaloronic Eye Pads. Giver øjeblikkelig udstråling, let kølende, frisk følelse. Lad dit øjenområde opleve den målrettede intense pleje af 4-way hyaluronsyre-kombinationen. Perfekt inden makeup. Egnet selv til følsomme hudtyper. Anvendelse: Påfør Eye pad'en under øjnene på afrenset hud - lad den virke i 15 minutter.
305 DKK
4 041069014757

Elixir Instant Facelift Serum

nstant Facelift serum med øjeblikkelig effekt indenfor få minutter. Meget aktive ingredienser som Easyliance, Hyaluronic Acid og Pistacia Lentiscus gummi ligger som en film på huden, hvilket sikrer øjeblikkelig synlig udjævning og giver intensiv fugt. De aktive ingredienser reducerer hudinflammationer og mindsker porerne. Synligt glat hud i flere timer. Kan kombineres med alle Monteil-produkter. Fri for parabener, mineralolier og siliconer. Dermatologisk testet. Påfør serumet på rynker sparsomt efter rensning eller på hele ansigtet efter behov. Udglatning og stramning sker efter ca. 5 minutter. Påfør først makeup, når serummet er fuldt absorberet.
645 DKK
4041069014764

Elixir Métamorphose

Den øgede fugt, som serumkoncentratet giver, forbedrer hudens tone og elastisitet. En unik MONTEIL kombination af fire typer hyaluronsyrer sikrer en strålende smuk hud. Forhindrer huden i at tørre ud og giver intens, dybdegående fugt.
345 DKK
4041069015129

Moisture Intense Comfort Mask

Hydro Cell Intense Comfort Mask. Optimal fugtgivende maske til hele ansigtet, hals og decolte. Kan også bruges på øjenomgivelserne. Vi anbefaler du bruger denne maske 2 til 3 gange i ugen. Velegnet efter huden er blevet peelet. Lad sidde og virke i 5 - 10 min.
370 DKK
4041069015068

Age Defense Eye Creme

315 DKK